HONEY VILLA HOMESTAY MELAKA

HONEY VILLA HOMESTAY MELAKA

Selamat datang ke Melaka dan menginaplah di Honey Villa Homestay Melaka.

Kami menyediakan dua buah homestay sebelah menyebelah di Melaka untuk kemudahan anda menginap sepanjang percutian anda ke negeri ini. Kini anda tak perlu berbelanja besar untuk bercuti ke Melaka. Penginapan di homestay Melaka bukan sahaja lebih murah malah lebih selesa dan bersih seperti berada di rumah anda sendiri. Homestay kami juga hanya menerima pelanggan MUSLIM sahaja.

Anda tak perlu berpayahan mengangkut barang menaiki lif. Anak-anak anda lebih bebas bermain di halaman homestay kami sementara anda berpeluang beramah mesra dengan sanak saudara yang mungkin jarang anda temui.

LOKASI

Homestay kami terletak di Taman Tasik Utama, Ayer Keroh kira-kira 5km dari Plaza Tol Ayer Keroh menerusi Lebuh Raya PLUS. Hanya 13km ke Pusat Bandaraya Melaka, yang kini terkenal sebagai Bandaraya Warisan Dunia.

Homestay ini terletak di kawasan perumahan bandaran yang selamat dan 98% penghuni adalah Bumiputra.

KEMUDAHAN

Honey Villa Homestay Melaka ini diilhamkan dari sebuah rumah semi D 2 tingkat, yang mempunyai kemudahan seperti berikut :

4 bilik tidur + 1 ruang tidur tambahan ( 2 katil single ) 3 bilik air ( 1 di tingkat bawah, 2 di tingkat atas ) 2 pendingin hawa ( bilik tidur utama dan kedua ) 1 pemanas air (water heater) TV  + ASTRO , WIFI percuma 24 jam Ruang letak kereta berbumbung

Bagi yang memilih untuk menyediakan masakan sendiri, kami menyediakan kemudahan memasak yang ringkas termasuk dapur kering dan basah.

KADAR SEWAAN

Bagi memastikan perbelanjaan untuk penginapan anda berpatutan dan tidak membebankan, kadar sewaan homestay kami adalah seperti berikut :

Weekday : RM200/mlm

Weekend : RM230/mlm

Cuti Umum/Sekolah  : RM250/mlm

TEMPAHAN

Kami memahami keperluan anda yang inginkan urusan penginapan yang ringkas, selesa, mudah dan terjamin. Anda hanya perlu melakukan 3 langkah berikut :

1. Hubungi Encik Mazlan 012-6522107 untuk membuat menyemak kekosongan dan membuat tempahan.

2. Deposit sebanyak RM50.00 dikenakan untuk menempah tarikh. Bayaran boleh dibuat secara tunai atau di deposit online ke akaun Bank CIMB/ MAYBANK . No akaun akan dimaklumkan menerusi SMS.

3. Bayaran penuh dijelaskan semasa menerima kunci villa. Resit rasmi akan dikeluarkan oleh pihak Pengurusan Honey Villa Homestay Melaka

Kami berusaha memberikan anda kemudahan yang terbaik. Selamat beristirehat dan semoga keriangan anda di Melaka bermula di sini.

Advertisements

Posted on September 6, 2012, in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s